Perakende ve telekomünikasyon gibi alanlardaki yatırımlarının ardından, ilk sağlık yatırımını kendi memleketi olan Sakarya’da Özel Adatıp Hastanesi’ni 2 yıl önce alarak gerçekleştiren Kocabıyık, bu alandaki yatırımını İstanbul Kurtköy’de de son teknoloji ile donatılmış mükemmel bir hastane ile devam ettiriyor.
 
Marmara Bölgesi’nin uzun yıllardan bu yana hizmet veren en köklü hastanelerinden biri olan Özel Adatıp Hastanesi,  Orhan Kocabıyık Şirketler Grubu Sağlık Yatırımları Grup Başkanı Uz. Dr. Gökhan Öner önderliğinde ve Grup Başkan Yardımcısı Ozan Aydınlar idaresinde, bir yandan Sakarya’daki hastane kompleksini modernize ederken, diğer bir yandan da İstanbul’da adından söz ettirecek bir yapıya imza atıyor.
 
Orhan Kocabıyık Şirketler Grubu,' Adatıp' markasının ve sunduğu sağlık hizmetinin kalitesini, İstanbul’da 1 Ocak 2017’de açacağı 41 bin m2 alan üzerine, 25 bin m2 kapalı alan ve 250 yataklı hastane ile taçlandıracak olmanın heyecanını ve mutluğunu yaşıyor.  Yaklaşık 30 milyon dolarlık yatırımın yapılacağı hastanede, en son teknolojik cihazlarla donatılmış teşhis merkezinin yanında, yeni doğan ve genel yoğun bakım yatak sayısıyla, bölgenin ve Türkiye’nin önemli bir açığının kapanmasına da vesile olacak.
 
Özellikle kardiyoloji, kalp damar cerrahisi, tüp bebek merkezi, yoğun bakım hizmetleri, diyaliz merkezi ve tüm cerrahi branşlarda Sakarya sınırlarını aşan ve hatta İstanbul’dan da hasta kabul eden Sakarya Özel Adatıp Hastanesi, İstanbul’daki mükemmel konseptiyle açacağı yeni hastanesi ile kaliteli sağlık hizmeti kapsama alanını, Marmara Bölgesi’nin tamamına yayacak gibi görünüyor.
 
1 Eylül 2016 itibarı ile 300 personel istihdamı için ilana çıkacak olan Özel Adatıp İstanbul Hastanesi (Kurtköy), ülkemizin son zamanlarda geçmekte olduğu bu zorlu dönemde en çok ihtiyacımız olan birlik ve beraberliğe katkısının yanında, istihdam yaratarak da ülkesine ve milletine olan bağlılığını bir kez daha ortaya koyuyor.
 
Başvurular, “adatiphastanesi.com” ile “kariyer.net” üzerinden alınacak ve değerlendirmeler neticesinde de, mülakatlar başlatılacaktır.