Adapazarı Belediyesi 2020 pandemi döneminde çalışmadı diyenlere şunu söylemekte yarar var…

Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu’ya hazksılık yapıyorsunuz…

Adapazarı Belediyesi pandemi döneminde iyi çalıştı…

Temizlik konusunda nasıl çalıştıklarına şahidim…

Fen işleri müdürlüğü ha keza öyle…

Park bahçeler elinden geleni yaptı…

Birçok mahallenin park ve bahçelerini yenilerken, yeni park ve bahçeler şehre kazandırıldı…

Mahalle içi yolların onarımı kesintisiz yapıldı…

Ve birkaç başlıkta 2020 yılında yapılan çalışmalardan birkaç paragraf sunuyorum…

2020’de 3 spor sahası ve 14 çocuk parkı

Adapazarı Belediyesi, sağlıklı bir yaşam için spor sahalarını artırma ve yaygınlaştırmaya yönelik yatırımlarını güçlendiriyor.

2020 içerisinde Şeker, Dağdibi ve Tepekum mahallelerine 3 adet spor sahası kazandıran Adapazarı Belediyesi, çocuklar için de 14 Çocuk Parkı projesini hayata geçirdi.

Yeşil bir Adapazarı için

Daha yeşil bir Adapazarı için kolları sıvayan Adapazarı Belediyesi, 2020 yılı içerisinde 2000 adet ağaç dikimi ve 20.000 adet Çam Fıstığı Fidanı dağıtımı gerçekleştirerek, yeşilin en güzel tonlarını Adapazarı’nda çoğaltmayı hedefliyor. Covid-19 tedbirleri çerçevesinde yürütülen çalışmaların 2021 yılında da artırılması bekleniyor.

4 mahallede yoğun çalışma

İhtiyaç tespit edilen mahallelerde bütünsel çalışmalar gerçekleştirdiklerini vurgulayan Başkan Mutlu Işıksu, “Mahallemi Güzelleştiriyorum Projesi kapsamında geçtiğimiz yıl Çıracılar, Papuççular ve Fabrika Caddelerinde tamamladığımız, esnafımız ve hemşehrilerimizden güzel geri dönüşler aldığımız çalışmamızın bir benzerini bu yıl, Yenigün, Papuççular, Semerciler ve Yenidoğan Mahallelerimizdeki toplam 47 sokakta yapıyoruz. 41 sokakta çalışmamız tamamlandı.

Papuççular Mahallemizdeki Değirmenhan Sokak ve Semerciler Mahallemizdeki Sait Faik Sokaklar ve çevre sokaklarında çalışmalarımız tamamlanma aşamasında.” diye konuştu.

677 noktada dezenfekte

Salgın önlemleri kapsamında her alanda çalışmalarını sürdüren Adapazarı Belediyesi, vatandaşların uğrak noktaları olan işletmelere yönelik dezenfeksiyon çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında, 115 adet eczane, 281 adet berber, 281 adet kadın kuaförü dezenfekte edildi.

Tarihi Millet Hamamı gün yüzüne çıkıyor

Klasik Osmanlı hamamlarının tüm özelliklerini yansıtan ve 18. yüzyılda inşa edildiği tahmin edilen tarihi hamamın, şehir insanının kullanımına sunulmasının oldukça önemli olduğunu vurguladı…

Yol yapımları gibi…

Sağlıcakla kalın…