CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Ankara’dan başlattığı “adalet” yürüyüşü devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta Sakarya’da olan Kemal Kılıçdaroğlu’nun yürüyüşü sırasında üzücü bir durum yaşandı.

“Kalp krizi” geçiren CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak burada ilk müdahalesi yapıldı…

Bir damarında tamamına yakın tıkanıklık tespit edilen Hüseyin Yıldız’a SEAH’ta acilen “bypass” yapılması istendi.

Ancak ne hikmetse CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, bu müdahalenin SEAH’ta yapılmasına razı olmadı.

Bunun üzerine de Hüseyin Yıldız “hava ambulansı” ile İstanbul’a özel bir hastaneye sevk edildi…

Canları da çok tatlı! Alt tarafı bir “bypass” olacaksın. SEAH’ta ki doktorlar bu işi her gün “çekirdek yer” gibi yapıyor.

“Açık kalp ameliyatı” gerçekleşecek olsa bir derece anlayacağım. O zaman kimse böyle bir tercihe laf etmez.

Neyse yine de Allah “şifa” versin. Biz kimsenin burnunun kanamasını ve sıkıntı çekmesini istemeyiz…

Bu arada Kılıçdaroğlu’nun “adalet” yürüyüşüne dönecek olursak, kavurucu sıcaklar altında ısrarla devam etmesi hayli ilginç!

Yolun yarısına kadar gelmişsin! Uzmanların saat 10 ile 16 arasında kesinlikle dışarı çıkılmaması konusunda uyardığı böyle bir ortamda neden ara verilmez?

Bir veya iki gün Sakarya’da mola verilip hava şartları normale döndüğünde tekrar kalındığı yerden devam edilse olmaz mıydı…?

Demek ki “medyada” çok yazılıp çizildiği üzere bu “adalet” yürüyüşü ile ilgili bir takım “hesaplar” yapıldığı doğruymuş.

Daha önceden belirli tarihte ve saatte belli bir yerde olmak üzere “organizasyon” yapılmışsa mola vermek “planları” alt üst edebilir.

Dolayısıyla “planın” işlemesi için aşırı sıcak da olsa, Allah muhafaza daha ciddi bir durum da yaşansa bu yürüyüş devam edecek gibi gözüküyor…

Elbette kırmak dökmek olmadan bu tür eylemlerin yapılmasına kimsenin bir şey dediği falan yok.

Ancak yaşanan son olaydan sonra CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun “adalet” yürüyüşünün çok da iyi niyetli olmadığını düşünüyorum.

Netice itibariyle yürüyün yürüyün de, insanların hayatlarını da riske atmayın. Aksi halde “nereye ne yetiştireceksiniz?” diye insana sorarlar…