Cuma sabahı Ankara’dan çok önemli bir bilgi geldi. Ankara kaynaklı bu bilgi İl Sağlık Müdürü Murat Alemdar’ın görevden alınmasıyla ilgiliydi.Konu önemli olduğu için teyit ettirmek için birçok görüşme yaptık. Ancak Sakarya İl Sağlık Müdürlüğü’nde kimsenin

Cuma sabahı Ankara’dan çok önemli bir bilgi geldi. Ankara kaynaklı bu bilgi İl Sağlık Müdürü Murat Alemdar’ın görevden alınmasıyla ilgiliydi.

Konu önemli olduğu için teyit ettirmek için birçok görüşme yaptık. Ancak Sakarya İl Sağlık Müdürlüğü’nde kimsenin konudan bilgisi yoktu.

Aldığımız cevap, “Böyle bir şey yok. Nereden çıkarıyorsunuz” şeklinde oldu.

Fakat, Ankaralı kaynağımızın bilgisine güvendiğimiz için haberi yayına verdik.

Ve sonrası malum.

Haber üzerine Sağlık Müdürlüğünde doğal olarak büyük bir şaşkınlık yaşandı. Yetkililer konuyu araştırmak yerine, haberi yayından kaldırmamızı istedi. 

İşin en enteresan tarafı ise, medyadaki bazı arkadaşların bu konuyu araştırmak yerine Medyadetay.com’un haberini yalanlamak oldu.

Özellikle de kendilerini çok büyük görüp nazar boncuğu takan gazeteler, Alemdar’ın görevinin başında olduğunu yazan haberlere imza attı.

Kısaca, Medyadetay.com yalan bir habere imza atmıştı ve onlar da bundan büyük bir zevk aldı.

Üzgünüz ama zevkleri ve sevinçleri kursaklarında kaldı. Çünkü, söz konusu görevden alma, Sağlık Bakanlığının sistemine çoktan düşmüştü.

Medyadetay.com’a, ellerini ovuşturarak bakanlara şimdi biz gülüyoruz. Kusura bakmayın ama siz bu defa resmen nal topladınız.

Tabi ki herkesin, her şeyden haberinin olması mümkün değil. Bu meslekte haber atlamak da var, atlatmak da. Bu, işin kaderidir.

Ancak, aslını astarını araştırmadan karşınızdakini yalancılıkla suçlamak ayrı bir şey. Bu sadece sizin acizliğinizi gösterir. Bizden size tavsiye, artık “medyadetay.com’u izlemeye devam edin” yoksa bu şehirde olan bitenden çok geç haberleriniz olur.