Yenikent HEM’in atölyelerinde Resim Eğitmeni Serdar Kılıç öncülüğünde kursiyerler tarafından yapılan karakalem, kabartma, suluboya, yağlıboya, guaj boya, heykel ve rölyef çalışmaları sergiyi gezen davetlilerden tam not aldı.
 
Adapazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ziya Cevherli, Yenikent Halk Eğitim Müdürü Fevzi Gökcan,15 Temmuz Camili Mahalle Muhtarı Yunus Özçelik ve davetliler tarafından açılışı yapılan sergi 10 Şubat Cumartesi gününe kadar gezilebilecek.
 
50 adet resim çalışmasının bulunduğu sergiyi gezen katılımcılar, kursiyerlerin ortaya koyduğu eserleri tek tek incelerken, Kurs Eğitmeni Serdar Kılıç’tan resim sergisi ile ilgili bilgiler aldılar. Serdar Kılıç yürüttükleri çalışmalarda kursiyerleri, temel bilgiler olan renk, resim ve desen bilgilerini aktardıktan sonra özgün çalışmalar yapmaya yönlendirdiklerini söyledi.
 
Davetlilerle birlikte sergiyi gezen Adapazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ziya Cevherli resim çalışmalarını çok beğendiğini ifade ederek, serginin oluşmasında emeği geçen başta Yenikent Halk Eğitim Merkezi Müdürü Fevzi Gökcan olmak üzere tüm halk eğitim personelini, resim eğitmeni Serdar Kılıç’ı ve kursiyerleri başarılarından dolayı tebrik etti.