Geyve ilçesine bağlı Boğazköy köyünde yaşayan eğitmen Fotoğraf Sanatçısı Serdar Akyay'ın “Toprağım” konulu fotoğraf sergisi, 11 - 21 Mayıs tarihleri arasında AKM’de açılacak sergide fotoğraf severlerin beğenisine sunulacak.

Fotoğraf sergisinin kokteyli ise 13 Mayıs Pazartesi günü saat 18.30 ’da AKM’de yapılacak.

Edirne'nin tarihi ve doğal güzelliklerini anlatan fotoğraflardan oluşan sergide 7, 8, 9 karelik panoramik fotoğraflar, özel bir teknikle bir araya getirilerek sanatseverlerin beğenisine sunuluyor.

Fotoğraf sanatçısı Serdar Akyay, memleketi Edirne'de  de atalarının ve akrabalarının anısına bir fotoğraf sergisi açtı. "Toprağım-Atam Şehri Payitaht" konu başlığı ile açılan sergide sanatçının 48 eseri yer alıyor.

Fotoğraf Sanatçısı Serdar Akyay, “Geyve İlçesi'ne bağlı Boğazköy Köyünde yaşamımı sürdürüyorum. Oldukça uzun sayılabilecek bir süredir Fotoğraf dünyasının içindeyim. Köklerim Balkanlara dayanmakta. Edirne ata memleketim. Fotoğraf yaşamımda istikbale bir eser bırakma, hem de ata memleketimi tanıtma ve böylece onlara olan vefa borcumu ödeme anlamında bu sergiyi ve kitabını oluşturdum. Bu sergi, olup üç buçuk yıllık bir çalışmanın eseridir 13 Mayıs Pazartesi saat 18.30’daki Sergi açılışımda aramızda bulunarak şereflendirmenizi dilerim” dedi.