Sakarya Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezi’nde yaklaşık 1000 kişinin doldurduğu salonda gerçekleştirilen konser büyük beğeni aldı.

Konsere, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ ev sahipliği yaparken, SATSO Eski dönem Başkanlarından Erol Hacıeyüpoğlu ve Fethi Sarıoğlu Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Sertaç Kesler, SATSO Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis üyeleri ve meslek komitesi üyeleri ile çok sayıda sanatsever iştirak etti.

10. Yıl Özel Konserine TRT Ankara Radyosu Devlet Sanatçısı Elif Güreşçi konuk sanatçı olarak iştirak etti. İki bölümden oluşan konserde koro ve solo olmak üzere toplam 16 sanat eseri ile davetlileri mest etti.

Konserde solo performans sergileyen Elif Güreşçi de SATSO Korosu ile de sanat müziğinin eşsiz eserlerine icra etti. Sakarya’da böyle anlamlı bir konserde bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Güreşçi, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası’na sanata verdiği değerden dolayı teşekkür etti.

Konserin sonunda çiçek takdim etmek üzere sahneye gelen SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, konsere katkı sağlayan icra eden emek veren herkese teşekkürlerini sunarak  “2009 yılında göreve geldiğimde SATSO Türk Müziği Topluluğu bir yıllık bir koro olarak gayretle çalışıyordu.  Bugün profesyonel bir ekip haline geldiler. Bu topluluğun kurucusu o dönemki başkanımız Sayın Erol Öztürk Hacıeyüpoğlu’na camiamız adına çok teşekkür ediyorum. SATSO olarak sosyal yaşam ve sanatta da #şifremiz54 anlayışı ile ilerliyoruz. Koromuza muhteşem performansları ve amatör ruhu çoktan aşmış icraları için tek tek teşekkür ediyorum. Nice 10. yıllara” dedi.

SATSO Tabii Meclis Üyesi ve geçmiş dönem başkanı Erol Öztürk Hacıeyüpoğlu da sahneye gelerek Türk Müziği Topluluğu Şefi Hamdi İtil başta olmak üzere tüm koristlere ve emek verenlere başarılar dileyerek teşekkür etti.

SATSO Türk Müziği Topluluğu, SAÜ Devlet Konservatuvarı Türk Müziği Bölümü Öğretim Görevlisi Hamdi İtil ise titizlikle seçtiğimiz repetuvarla 10 yıldır SATSO çatısı altında sanat icra etmekten mutluluk duyduklarını belirterek “ Bizlere bu fırsatı vererek her zaman destekleyen başta başkanlarımız Sayın A. Akgün Altuğ ve Sayın Erol Öztürk Hacıeyüpoğlu olmak üzere SATSO camiasına teşekkür ediyoruz” diye konuştu.