Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Atlas Dergisi’nin Eylül sayısında Sakarya özel ekinin yer aldığını açıkladı. Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle hazırlanan ekte, Sakarya’nın eşsiz doğasının, yaylalarının ve yürüyüş parkurlarının fotoğraflı ve detaylı tanıtımları yer aldı. Sakarya’nın tanıtımı için güzel bir çalışma olduğunu dile getiren Başkan Toçoğlu, tüm doğaseverleri şehrin güzelliklerini keşfetmeye davet etti.

Sakarya’nın doğası Atlas’ta

Başkan Toçoğlu, “Ülkemizin önde gelen aylık coğrafya, turizm ve keşif dergisi olan Atlas Dergisi, Eylül sayısında Sakarya özel dosyası ile okurlarının karşısına çıktı. Şehrimizin tanıtımı açısından bu dosya çok yerinde ve güzel oldu. Yeşille mavinin buluşma noktası olan Sakarya, yaylaları, denizi, gölü ve nehriyle tüm güzelliklere sahip. Doğaseverleri bu eşsiz güzelliklerin tadını çıkarmaları için Sakarya’ya bekliyoruz” dedi.

Doğal güzelliklerin adresi Sakarya

Sakarya’nın doğa turizmine elverişli bir yapıya sahip olduğunu dile getiren Başkan Toçoğlu, “Şehrimiz tarihi, turistik ve doğal güzellikleriyle nadide bir yere sahip. Geniş ormanları, dereleri, yaylaları, şelalesi, gölü, nehri, longozu ve denizi ile doğanın sunabileceği tüm imkanlar şehrimizde bulunuyor. Bunları en iyi şekilde değerlendirerek şehrimizin turizm verilerini daha da yükseltmek durumundayız. Bu konuda hep birlikte çalışmalıyız. Biz üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız. İnşallah bu alanda yürüttüğümüz çalışmalarla şehrimizin doğal güzelliklerini tüm Türkiye’ye anlatacağız” dedi.