Kocaali Giresunlular Derneği ve Kocaali Belediyesi iş birliği ile Kocaali Mal Müdürü Ressam Feriha Nurlu ve Kocaali İmam Hatip Ortaokulu Güzel Sanatla Öğretmeni Taner Yıldız’ın yağlıboya çalışmalarından oluşan resim sergisi Salı Kocaali Bahçem Düğün Salonu’nda açıldı. Programda ayrıca Şair Birkan Onat’ın Yine Sana Aşkolsun isimli şiir kitabı için imza günü etkinliği gerçekleşti. Açılışa Kocaali Kaymakamı Ahmet Odabaş, Belediye Başkanı Ahmet Acar, Sakarya İl Defterdarı Mustafa Ceylan, Ak Parti İlçe Başkanı Basri Burak Ak’ın yanı sıra daire amirleri, sivil toplum kurulu temsilcileri, mahalle muhtarları ve ilçe protokolünden çok sayıda davetli katıldı.


Devam edecek

Programın açılış ve sunumlarını yapan Kocaali Giresunlular Derneği Başkanı Ömer Emecan Ressam Feriha Nurlu, Taner Yıldız ve Şair Birkan Onat’ın biyografilerinin ardından protokole ve sergini düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür eti. Kocaali Belediyesi başta olmak üzere Kocaali Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Müdür Adnan Şahin’e ve malzeme desteği sağlayan Karasu Halk Eğitim Merkezi Resim Kursu Eğitmeni Zerife Arslan’a ve salonun düzenlemesinde emeği geçeneler teşekkür eden Dernek Başkanı Ömer Emecan dernek olarak sosyal ve kültürel faaliyetlerin artarak devam edeceğini söyledi. Başkan Emecan’ın ardından Belediye Başkanı Ahmet Acar ve Kocaali Kaymakamı Ahmet Odabaş birer konuşma yaptı.

Protokol konuşmalarının ardında protokol serginin açılış kurdelesini kesti. Kurdele kesiminin ardından protokol sergiyi gezerek tablolar hakkında bilgi aldı. Ressam Feriha Nurlu ve Taner Yıldız’ın toplam 86 yağlıboya çalışmasının yanı sıra Şair Birkan Onat’ın tablolar halinde sergilenmiş 20 adet şiiri ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Programda ayrıca Birkan Onat kendisine ait bir şiiri seslendirdi. Ardından şiir kitabını imzalayarak misafirlere hediye etti.