Adapazarı Orhangazi Kültür Merkezinde gösterime sunulan Uyuşturucuyla Mücadele kapsamındaki çetin ceviz adlı tiyatro oyununa Osmanlı Eğitim Ocaklarından tam  destek geldi. Osmanlı Eğitim Ocakları için tiyatro ekibi tarafından özel gösterim ile sunulan çetin ceviz adlı oyununda salon tamamen doldu.

Programa Osmanlı Eğitim Ocakları Sakarya İl ve İlçe teşkilatlarının dışında diğer STK’lar da destek verdi. Büyük alkış alan tiyatro gösterimi esnasında izleyicilerin oldukça etkilendiği ve bazılarının gözyaşlarını tutamadığı görüldü.

osmanli_egitim_ocaklari2-001.jpg

Osmanlı Eğitim Ocakları Sakarya İl Başkanı Hasan Dişli tiyatro gösterimi öncesinde yaptığı konuşmada ‘’Osmanlı Eğitim Ocakları il ve ilçe teşkilatları olarak toplumun yarası olan bu tür organizasyonlara katkı vermekten memnuniyet duyuyoruz. Her zaman bu tür organizasyonlarda yer alarak bu konudaki duyarlılığımız kamuoyuna göstereceğiz.  Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli’ye uyuşturucu ile mücadele konusundaki hassasiyetinden dolayı teşekkür ediyoruz. Ayrıca bu program da bizleri yalnız bırakmayan diğer Sivil Toplum kuruluşlarımıza da teşekkür ediyoruz” dedi.

osmanli_egitim_ocaklari3.jpg

osmanli_egitim_ocaklari4.jpg