Yazdığı kitaplar ve ortaya koyduğu tarihi belgelerle adından söz ettiren araştırmacı-yazar Yrd. Doç. Dr. Murat Köylü, okuyucuları ile buluştu. İmza gününde kitaplarını hayranları için imzalayan Yazar Köylü düzenlenen söyleşide ise okurlarının merak ettiği soruları yanıtladı.

Milli Mücadele tarihimizi Yunan Belgelerine dayandırarak farklı bir bakış açısından ele alan, terör gerçeğini bütün çıplaklığı ile ortaya koyan, Mersin Toros Üniversitesi Öğretim Üyelerinden araştırmacı yazar Yrd. Doç. Dr. Murat Köylü, Ajans Melon katkılarıyla Orhun Kitapevinde gerçekleşen imza gününde okurlarıyla buluştu.

Adapazarı İlçesi’nde Sakarya Kitap Fuarında bugüne kadar çıkardığı 6 kitap ile tarihi gerçekleri farklı bakış açılarıyla kamuoyuna taşıyan Yazar Murat Köylü, imza programının ardından düzenlenen söyleşide de okuyucularının sorularını yanıtladı. Köylü yaptığı açıklamada, “Sakarya’da olmaktan mutluyum. Orhun Kitapevi’ne, Ajans Melon’a ve bizleri yalnız bırakmayan tüm okuyucularımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Yoğun katılımın olduğu imza günü ve söyleşiye MHP Sakarya İl Başkanı Muhammed Levent Bülbül, İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Sakarya Şube Başkanı Hüsnü Gürpınar, MHP Adapazarı Belediyesi Meclis Üyesi Suat Çokluk, MHP eski İl Başkanı Orhan Ünver, Sakarya Sanayicileri ve İş Adamları Derneği Sanayici İş Adamları Derneği (SASİAD) Başkanı Aydın Bahar, SASİAD eski Başkanı Hakan Alkan, Adapazarı Sakatlar Derneği Başkan Yardımcısı Selim Özen, Aydınlar Ocağı Başkanı Yrd. Doç. Dr. Mustafa Kemal Cerrahoğlu, Beyazay Derneği Sakarya Şube Başkanı Ferruh Kaledibi, Tema İl Temsilcisi Mahnaz Gümrükçüoğlu, SAÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretmenlerinden Gülay Öktem İnce, Engelli genç yazar Ömer Alikılıç ile siyasi parti ve sivil toplum örgütleri temsilcileri de katıldı.