Karasu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Fatma Tatlı, KARGEM’in kurs merkezini ziyaret eden, Karasu Kaymakamı Şafak Gürçam, Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, Karasu Emniyet Müdür Vekili Kemal Bayraktar, Karasu Halk Eğitimi Müdür Vekili Ferhat Tekeli, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Latif Şahin, Muhtarlar Derneği Başkanı İsmail Hakkı Topaloğlu, Karasu Belediyesi Meclis Üyesi Sebahattin Ali Yavuzyiğit ve Hendek El Ele Yaşam Derneği Başkanı Esin Aygen’e yıl içerisinde gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında bilgi verdi.

“İspiroğlu’na Teşekkür”
Karasu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Tatlı; “Karasu protokolümüz ile bir araya geldik. 2016 yılının sonuna geldiğimiz bu günlerde, yıl içerisinde yaptığımız faaliyetlerle ilgili kendilerine bilgi sunduk. 2011 yılında Belediye Başkanımız Sayın Mehmet İspiroğlu’nun büyük desteğiyle kurulan KARGEM, her geçen yıl yeni kurs ve kursiyerleriyle çalışmalarını arttırarak devam etmektedir. Bizlere bu imkânı sağlayan ve desteklerini üzerimizden esirgemeyen Belediye Başkanımız Sayın Mehmet İspiroğlu’na teşekkürlerimi sunarım’’ dedi.

“KARGEM’e Tam Not”
Merhum Kemal Özcan Eğitim Merkezinde yapılan çalışmaları inceleyen İlçe Kaymakamı Şafak Gürçam, açıklamalarında; “Kurs merkezimizde gerçekleştirilen her türlü çalışma, halkımızın daha kaliteli bir hayat sürmelerine yönelik olduğu düşüncesindeyim. Yapılan çalışmaları yakından takip ediyorum. Faaliyetlerini her geçen gün arttırarak devam ettiriyorlar. Kurs merkezimizin oluşumu ve gelişimi ile ilgili emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerine yer verdi.

“180 Kursiyer”
Kurs merkezinin genel yapısı ve işleyişi hakkında bilgi veren Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu; “Belediyemiz bünyesinde, Gençlik Eğitim Merkezi olarak kurduğumuz KARGEM, faaliyetlerine tüm hızıyla devam ediyor. Her geçen yıl kursiyer ve kurs sayısını arttıran kurs merkezimiz 2016 yılı içerisinde 180 kursiyere kapılarını açmaktadır. Halk Eğitim destekli olarak açtığımız kurslarda ders gören bayanlar, faaliyet sonunda sertifikalarını alarak usta girişimciler olarak bu aktivitelerini sürdürmeye devam ediyorlar. Sosyal Belediyecilik anlamında çalışmalarımıza devam edeceğimizi özellikle belirtiyorum” dedi