Medyadetay.com yazarı Hüdavendigar Onur’un hazırladığı “Aydınların Gözüyle S.Ahmet Arvasi” kitabı çıktı.

Gazeteci yazar Hüdavendigar Onur’un hazırladığı “Aydınların Gözüyle S.Ahmet Arvasi” kitabı Uyanış Yayınevi tarafından yayımlandı. Onur, kitabında, Arvasi’nin akrabaları, arkadaşları, dostları ve sevenlerinin hatıra ve görüşlerine yer veriyor.

Kitabın önsözünde şöyle deniyor: “Türk’ün asırlar boyunca uğruna hayatını ortaya koyduğu Îlâ-yı Kelimetullah davasının savunucuları arasında yer alan Arvâsî, Türk gençliğine Türk’ün İslâm davasının kıyamete kadar sürecek yüce bir dava olduğunu bir büyük öğretmen olarak öğretmiştir. Ölümünün ardından yıllar geçmesine rağmen etkisini hâlâ sürdüren Arvâsî, Türk milliyetçilerinin, ülkücülerin davasının Allah ve Resulünün davası olduğunu ısrarla savunmuştur. Arvâsî, bu konuda şöyle der: “Aksini iddia edenler, Türk milliyetçilerini ya tanımamakta ya da bühtan etmektedirler. Türk milliyetçisi, Türk-İslâm Ülküsü’ne gönül veren bir adamdır. O, her şeyden önce bir iman adamıdır.”

Aydınların Gözüyle S.Ahmet Arvasi kitabında, Yılmaz Boyunağa, Dilaver Cebeci, Muhip Arvas, Murat Arvas, Vehbi Arvas, Prof.Dr. Hasan Seçen, Sadık Gökçe, Nazif Okumuş, Kemal Çapraz, Rasim Ekşi, Servet Kabaklı gibi çok sayıda gazeteci, yazar, siyasetçi ve gönül adamının Arvasi hakkında hatıraları bulunuyor.

Kitabın, Uyanış Yayınevi: 0212 527 29 49- 0212 513 82 46 ile

Marifet Dağıtım  0212 526 22 70 nolu telefonlardan istenebileceği belirtildi.