Bu yıl ilk kez ‘üniversite’ temasıyla düzenlenen yarışmada, en iyi üniversite tanıtım filmi SAÜ İletişim Fakültesi öğrencileri Mehmet Ali Şahin ve Ebru Büyükdağ tarafından hazırlanan ‘Rota’ adlı kısa film oldu. Şahin ve Büyükdağ ödülünü İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aytekin İşman’ın
 
Ana temanın “Üniversite” olarak belirlendiği yarışmada, en iyi üniversite tanıtım filmi ‘Rota’ adlı kısa film ile SAÜ İletişim Fakültesi öğrencileri Mehmet Ali Şahin ve Ebru Büyükdağ’ın oldu. Mehmet Ali Şahin ve Ebru Büyükdağ’a ödülünü SAÜ İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aytekin İşman takdim etti. Yarışmada ikincilik ödülü SAÜ İletişim Fakültesi ‘ne, üçüncülük ödülü de Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Animasyon Birimi’nin tanıtım filmine verildi.
Ödül töreninde konuşma yapan SAÜ İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aytekin İşman,  “Öğrencilerin çektikleri filmler geleceğin iletişimcileri olarak çıktıkları bu yoldaki en güzel dersler, en büyük kazanımlardır. Golden Pumpkin yarışmamızı önümüzdeki yıl uluslararası boyutta yapacağız” şeklinde konuştu.  Dekan yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Ekmel Geçer koordinatörlüğündeki öğrenci ekibi tarafından hazırlanan yarışmada, SAÜ öğrencilerinin hazırladığı müzik dinletisi ve SAÜ Devlet Konservatuarı’nın hazırladığı dans gösterisi ödül törenine renk kattı.
Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği kısa film yarışması etkinliği, ödül töreni ve hatıra fotoğraflarının çektirilmesiyle son buldu.