Erenler Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Adil Şenol, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk’e ziyarette bulundu. 26- 27 Mayıs Tarihlerinde Erenler Yunus Emre Meydanında Yapılacak olan etkinlikler çerçevesinde gerçekleştirilen görüşmede etkinliğe vermiş olduğu destekten dolayı Şenol, Başkan Cavit Öztürk’e teşekkür ederek El Sanatları Öğrencilerinin yapmış olduğu bir tablo hediye etti.

“Osmanlı gelin odası”

Erenler HEM Müdürü Adil Şenol ziyarette yaptığı açıklamada, ’’26 Mayıs Salı günü halka açılacak yılsonu sergisi 2 gün sürecek. Sergide Erenler Halk eğitimi Merkezindeki birçok kurstan çıkan öğretmen ve öğrencilerin eserleri yer alacak.  Yunus Emre Parkında yer alacak sergide sahne programları, canlı performans etkinlikleri ve sergi salonu olacak” dedi. Şenol açıklamasının devamında “Osmanlı Gelin Odası” özel temalı yılsonu sergi ve etkinlik açılışında El Sanatları, Dikiş, Nakış, Giyim, Aşçılık Pastacılık gibi çeşitli kurs öğrencilerinin yapmış oldukları çalışmalar halka sergilenecek.  Her yaşa ve ilgiye hitap edecek olan sergi 26 Mayıs Salı Saat 16.00’da başlayıp 27 Mayıs Çarşamba Saat 21.00’da son bulacak. Etkinlikte dans, spor ve müzik gösterileri de yer alacak. Erenler Halk Eğitimi Merkezi yılsonu tiyatro gösterisinin de yer aldığı etkinlik 26 Mayıs Saat 20.00’da AFA Kültür Merkezinde gerçekleşecektir’’ diye konuştu.


Başkan Öztürk’ten tam destek

Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ‘’Bu çapta etkinliklerin Erenler sınırları içerisinde yapılmasından gurur duyuyoruz ve Erenler Belediyesi olarak bütün imkânlarımızla destek olacağız. Erenler Halk Eğitim Merkezi yapmış olduğu hizmetler çerçevesinde birçok vatandaşımızın bilgi ve becerilerini geliştirmesinde etkili olmuştur.   Bu konuda müdürümüze ve ekibine teşekkür ederiz’’ dedi.

Konuşmaların ardından Halk Eğitim Merkezi Nakış ve Ebru Kursu öğrencileri adına Kurs Hocası Eser Aydınlı Hanımefendi Başkan Cavit Öztürk’e Maraş işi Pano ve Ebru Sanatı işlenmiş kravat hediye etti.