Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı ve Sakarya Kent Konseyi Gençlik Meclisi işbirliği ile düzenlenen ‘Sakarya’da Genç Olmak’ konu başlıklı fotoğraf yarışmasında başvurular devam ediyor.  16 Kasım’dan itibaren başvuruları almaya devam ettiklerini açıklayan Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İbrahim Aktürk, son başvurunun 2 Şubat Salı günü olduğunu vurguladı.

Fotoğraf meraklılarına davet

Aktürk açıklamalarını şu şekilde sürdürdü; “16 Kasım’da yarışmamız için başvuruların başladığını duyurmuştuk. Başvurularımız 2 Şubat Salı gününe kadar devam edecek. İnşallah 10 Şubat Çarşamba günü de sonuçları kamuoyuna açıklamış olacağız. Yarışmada çekilen fotoğrafları da 22 Şubat Pazartesi günü Ofis Sanat Merkezi’nde açacağımız sergide vatandaşlarımızın beğenisine sunacağız. Tüm fotoğraf meraklılarını yarışmamıza katılmaya davet ediyoruz.”

En fazla 5 fotoğraf

“Daha önce de belirttiğimiz gibi katılımcılar yarışmaya en fazla 5 fotoğraf ile katılabilecek. Fotoğrafları kayıtlı CD ve başvuru formu ile Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığımıza teslim edilecek. Konu ile ilgili ayrıntılı bilgi almak isteyen vatandaşlarımız 444 40 54 (dâhili: 3436) numarasından bize ulaşabilir. Ayrıca yarışma ile ilgili ayrıntılara kurumsal internet sayfamız (www.sakarya.bel.tr) üzerinden de ulaşılabilir.”