Sakarya Büyükşehir Belediyesi Aralık Kültür Sanat Etkinlikleri, 15 Aralık Perşembe günü gerçekleştirilecek etkinliklerle devam edecek. Günün ilk etkinliğinde “Uzun Kaşın Suçlusu” adlı kitabın Yazarı Demet Şahin ve “Uykusuz Meyveler” kitabının Yazarı Hümeyra Yabar söyleşi ve imza günü etkinliğinde kitapları hakkında konuşacaklar. İlk olarak saat 14.00’da Adabilim Koleji’nde öğrenciler ile buluşacak olan yazarlar, saat 18.00’da bu kez Faik Baysal Kütüphanesi’nde sevenleri ile bir araya gelecekler.
 
Özel sinema gösterimleri
Günün diğer etkinliği ise dünya sinemasından seçme film gösterimi ile devam edecek. Ofis Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan programda yönetmenliğini Steven Knight’nin üstlendiği ‘Locke’ filmi Sakaryalı sinemaseverlerin beğenisine sunulacak. Saat 20.00’da gerçekleştirilecek ücretsiz film gösterimi için rezervasyonlar [email protected] adresinden yapılabilecek.
 
Serdar Gökhan’a saygı gecesi
Günün bir diğer etkinliğinde ise usta oyuncu Serdar Gökhan’a saygı gecesi  düzenlenecek. Saat 19.00’da AKM’de düzenlenecek programa Yapımcı ve Senarist Şevki Tosunoğlu, Sinema ve Tiyatro Oyuncuları Göksel Arsoy ile Mehmet Çevik konuşmacı olarak katılacak. Usta Oyuncu Serdar Gökhan da programda onur konuğu olarak yer alacak. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Etkinliklere tüm kültür sanat dostları davetlidir” denildi.