Sakarya Güzel Sanatlar Derneği (SAGÜSAD) 64. Dönem Fotoğraf kursiyerleri eğitimlerini bu ay Ankara Beypazarı gezisinde uygulama fırsatı buldu. SAGÜSAD Başkanı Cavit Çavdar nezaretindeki yaklaşık 20 kişilik kursiyer ekibi yeni bir geziyle teoride öğrendikleri pratikte öğrenme imkanı buldu.

“İlgiden memnunuz”
Sarıyer Barajı, Nallıhan Kuş Cenneti ve Peypazarı  güzergahını kapsayan gezide kursiyerler doğayla iç içe olan birbirinden güzel doğal güzelliklerinin fotoğraflarını çekme fırsatı buldu. Başka Çavdar, “Yaklaşık üç ay süren eğitimimiz sona erdi. Bu süre zarfında arkadaşlarımızla paylaştığımız tüm bilgileri uygulama şansı bulduk. Kursa gösterilen ilgiden yana mutluyuz. Sakarya’nın her geçen gün fotoğraf sanatıyla ilgi duyması hepimize moral oluyor. Yeni Dönem kayıtları Eylül ayında başlayacak” dedi.  

Öğrendiklerini hem gezerek hem de uyulama fırsatı bulan 64. Dönem kursiyerleri ise 3 ay boyunca öğrendiklerini Taraklı, Çubuk Barajı, Bolu Yedigöller ile birlikte Nallıhan ve Beypazarı gezileriyle pratiğe dökme fırsatı buldukları için çok mutlu olduklarını ifade ettiler.