Minyatür Kursu öğrencileri, kurs öğretmeni Gonca Küçüksaraç’ın öncülüğünde yıl boyunca yaptığı çalışmaları Arifiyelilerle buluşturdular. Açılışını Arifiye Kaymakamı Adem Yazıcı, Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Engin Kahraman ve Arifiye Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Kaymakçı’nın yaptığı sergi, protokol ve sanatseverlerce çok beğenildi.
 
Arifiye Kaymakamı Adem Yazıcı sergi açılışında yaptığı konuşmada, Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu’ya halk eğitime verdiği destek nedeniyle teşekkür ederken, Minyatür Sergisinin organizasyonu nedeniyle Halk Eğitim Müdürü Sabri Mercan’ı, Kurs Öğretmeni Gonca Küçüksaraç’ı ve tüm kursiyerleri tebrik etti.

 
Sergi açılışında bir konuşma yapan Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu da, Halk Eğitim Merkezi aracılığıyla Arifiyeli vatandaşların ilgi duydukları alanlarda el becerilerini geliştirmelerine, her zaman destek olmaya devam edeceklerini belirtti. Sergi açılışına protokol üyelerinin yanısıra ilçe milli eğitim müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler ve kalabalık vatandaş topluluğu katıldı.
 
Arifiye Kültür Merkezi Halk Eğitim Sergi Salonunda açılan Minyatür Sergisi 22 Nisan Cumartesi akşamına kadar gezilebilecek.