Açılışa Arifiye Kaymakamı Adem Yazıcı, Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, İl Milli Eğitim Hayat Boyu Öğrenme Şube Müdürü Rasim Ünal, Arifiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Gülaç, Arifiye İlçe protokolü ve çok sayıda davetli katıldı.
 
Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu yaptığı konuşmada Halk Eğitimi Merkezi kurslarının, özellikle hanımlarımız için hem meslek öğrenilen bir ortam  hem de   sosyal bir gelişim yeri olduğunu belirterek, Arifiye’de Halk Eğitime desteklerinin devam edeceğini belirtti.

 
Arifiye Kaymakamı Adem Yazıcı da Halk Üniversitesi olarak nitelendirdiği Halk Eğitimi Merkezlerinin başta okuma-yazma kursları olmak üzere hayatın her alanı ile ilgili kurslarla halkımızın hizmetinde olduğunu ifade etti. Eğitime desteklerinden dolayı Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu’ya teşekkür eden Kaymakam Adem Yazıcı Yıl Sonu Sergisi organizasyonu nedeni ile Halk Eğitimi Merkezi Müdürü ve öğretmenlerini tebrik etti.
 
Kalabalık davetli topluluğunun katıldığı sergi açılış programı halk oyunları, spor gösterileri, belge ve ödül töreniyle devam etti.