Bu yıl daha çağdaş bir anlayışla hazırlanan sergide, ürünlerin ön plana çıkarıldığı özgün çalışmalara yer verildi.
 
Vali Coş’tan ziyaret
Gün içerisinde yüzlerce vatandaşı ağırlayan Adapazarı HEM sergisini Vali Hüseyin Avni Coş da ziyaret etti. Sergideki el emeği göz nuru çalışmaları yakından inceleyen Vali Coş, bu yıl farklı bir konseptte hazırlanan sergiyi çok beğendiğini belirterek, emeği geçen herkesi tebrik etti.

 
Sergi açılışı
Selçuklu temasının işlendiği serginin açılışına; Adapazarı Kaymakamı Yusuf Ziya Çelikkaya, Adapazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ziya Cevherli, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Rasim Ünal, Adapazarı Belediyesi Başkan Yardımcısı Rıdvan Sezer ile kalabalık davetli topluluğu katıldı.
 
Gurur veriyor
Sergi açılışında bir konuşma yapan Adapazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ziya Cevherli; “Son dört yılda kursiyer sayısı 70 bini aşan Adapazarı Halk Eğitim Merkezimiz, Bakanlığımızın yaptığı her toplantıda uygulamaları ve projeleriyle örnek gösterilmektedir. Hayatboyu öğrenime katılım oranlarında Türkiye’de ilk sıralarda yer alan Halk Eğitim Merkezimiz başarılı çalışmalarıyla bize gurur vermektedir” dedi.


 
Başarılı kadro
Adapazarı Halk Eğitim Merkezi Müdürü Eba Müslüm Çat öncülüğünde Müdür Yardımcıları Sündüz Şimşek, Halil Tosun, Alper Albostan, Halil İbrahim Altuğ ile kurs öğretmenleri ve kursiyerler tarafından büyük emeklerle hazırlanan yılsonu sergisine vatandaşların ilgisi yoğun oldu.