Adapazarı Belediyesi tarafından düzenlenen kültür sanat etkinleri 2 Kasım Cuma Günü ünlü programcı İkbal Gürpınar’ın söyleşisi ile başlıyor. Etkinlikler kapsamında Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu 16 Kasım Cuma günü Sakaryalılarla bir araya gelecek.

Gürpınar geliyor

Adapazarı Belediyesi tarafından düzenlenen kültür sanat etkinleri başlıyor. Tiyatro, seminer ve söyleşi etkinlerinin yer aldığı program 2 Kasım Cuma günü ünlü programcı İkbal Gürpınar’ın saat 19:30’da gerçekleştireceği ‘Mutlu Kadın, Mutlu Yuva, Mutlu Toplum’ söyleşisi ile başlayacak. Etkinlikler kapsamında 3 Kasım cumartesi günü ise çocuk tiyatrosu ‘Kararsız Ayı Ponki’ sahnelenecek. Tiyatro oyunu, 12:00 ve 14:00 saatlerinde olmak üzere iki kez çocuklarla buluşacak.  

Hatipoğlu Sakarya’da

Etkinlikler kapsamında Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu 16 Kasım Cuma günü Sakaryalılarla bir araya gelecek. Saat 19:30’da Hicri Yılbaşı Sohbet Programı yapacak olan Hatipoğlu’nun söyleşine yüksek katılım olması bekleniyor. Kültür sanat etkinlikleri kapsamında 23 Kasım Cuma günü ise Neşet Ertaş’ı Anma Gecesi düzenlenecek. Gecede Sakarya Üniversitesi Türk Halk Müziği korusu sahne alacak. Tüm programın Orhangazi Kültür Merkezi’nde yapılacağı kültür sanat etkinlikleri üç ay boyunca farklı tiyatro, seminer ve söyleşilerle devam edecek.