Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısı ile Büyükşehir Belediyesi ve SASKİ’nin kadın personelleri ile bir araya geldi. Özkum Tesisleri’nde gerçekleşen buluşmada Başkan Toçoğlu’nun yanı sıra, Toçoğlu’nun eşi Gönül Toçoğlu, Genel Sekreter Yardımcıları Ayhan Kardan, Zafer Poyraz ve Ali Oktar, SASKİ Genel Müdür Yardımcısı Sebahattin Belik, Başkan Danışmanı Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık ile daire başkanları da yer aldı.

“Mücadelemizi kaybetmeyeceğiz”

Programın açılış konuşmasını Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Şube Müdürü Muazzez Saygıdeğer gerçekleştirdi. Saygıdeğer, “Gönül isterdi ki bu günü masumiyetini her gün yitiren dünyada değil, ana şefkatinin yoğurduğu merhamet dolu bir dünyada kutlayalım. Bu zorlukları hep birlikte aşacağız. Yeryüzüne adaletin iyiliğin, güzelliğin ve merhametin hâkim olması için çaba göstereceğiz. Bu konuda asla ümitsiz değiliz. Yeryüzünde yaşanan tüm adaletsizliklere rağmen ümidimizi ve mücadelemizi asla kaybetmeyeceğiz. Kadının elinin değdi her yerde güzellik, fedakârlık, emek ve cesaret vardır. Hiçbir konuda bizi yalnız bırakmayan ve her türlü desteği bizlere sunan Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu’na teşekkür ediyoruz” dedi.

“Örnek çalışmalar”

Tüm personelin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü tebrik ederek konuşmasına başlayan Başkan Toçoğlu, “Bugün vesilesiyle bir kez daha Dünya üzerindeki tüm kadın ve çocukların sıkıntılarının sona ermesini temenni ediyoruz. Yeryüzündeki tüm kadınların yüzleri gülsün istiyoruz. Rabbim hepimize herkesin kardeşçe, dostça ve insanca bir dünyada yaşamayı nasip etsin. Büyükşehir Belediyesi olarak Türkiye’ye örnek olacak birçok projeye birlikte imza attık. İnşallah hep birlikte bu şehir için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

“Sevgi ve dayanışma”

Başkan Zeki Toçoğlu, “Başarılarımızı; birbirimize karşı saygı, sevgi, güven ve dayanışma ile sağlıyoruz. Tek derdimiz milletimize, hemşehrilerimize hizmet etmektir. İnşallah bundan sonra da böyle olacak. Hep birlikte daha fazla gayret edelim. Milletimize hizmet etmenin mutluluğunu yaşayalım. Sakarya’yı çok kısa süre içerisinde taşıdığımız bu nokta dolayısıyla sunduğunuz katkılar için teşekkür ediyor, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nün barışa, huzura, esenliğe vesile olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.