Bir kadın girişimci tarafından kurulan Nouvelle Estetik & Güzellik Salonu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel gerçekleştirdiği müzik dinletisinde kadınlarla bir araya geldi. Albatros Cafe'de gerçekleşen dinletiye çok sayıda kadın yoğun ilgi gösterdi.

Nouvelle Estetik & Güzellik Salonu İşletme Müdürü Girayhan Gazi Uysal’ın da kemanlıyla eşlik ettiği orkestrada profesyonel Karadenizli müzisyenler performanslarını sergiledi.

Kadınlardan yoğun ilgi

Geleneksel aile yapısının temelini kadınların oluşturduğunu belirten Nouvelle Estetik & Güzellik Salonu İşletme Müdürü Girayhan Gazi Uysal, “Her şeyden önce Nouvelle Estetik & Güzellik Salonu bir kadın girişimci tarafından kurularak hayata geçmiştir. Toplumun her alanında kadınlara oldukça ihtiyacımız vardır. Biz de bu gerçekten hareketle Nouvelle Estetik & Güzellik Salonu olarak kadınlar gününde, mevcut kadın müşterilerimiz ve çevrelerindeki eşleri dostları için Albatros Cafe'de bir eğlence düzenledik. Şehrimizdeki kadınlar etkinliğimize yoğun ilgi gösterdi. Her yaştan dinleyicinin eğlendiği ve iyi vakit geçirdiği bir program oldu” diye konuştu.

Daha önce de Sakarya Kadınlar Matinesine sponsor olduklarını ve ‘Her Şey Yaşında Güzel’ isimli sosyal sorumluluk projesiyle de çocukların erken yaşta evlendirilmesine tepki gösterdiklerini belirten Uysal, “Daha önce Sakarya Kadınlar Matinesi etkinliği başta olmak üzere pek çok programa sponsor olmuştuk. Ayıca ‘Her Şey Yaşında Güzel’ adlı sosyal sorumluluk projesinin de destekçisi ve sponsoruyduk. Bu projeye basından yoğun ilgi geldi. 4 ülkede haber oldu ve 3 günde 40 binden fazla okundu” ifadelerini kullandı.