Karasu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü karla mücadele ekipleri, kar yağışının ardından ilçe genelinde kar küreme ve tuzlama çalışmalarına Karasu'nun her noktasında aralıksız devam ediyor.
Bir taraftan, merkeze bağlı mahallelerde yol açma çalışmalarını sürdüren ekipler, diğer taraftan kar temizleme, solüsyon, tuzlama ve kaldırım temizleme çalışmalarını sürdürüyorlar. Vatandaşların mağdur olmaması için çalışmalara aralıksız devam edileceğini belirten Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kar yağışının hafta içerisinde devam edeceğini ve halkımızın zorda kalmadıkça evden çıkmamalarını bildirdiler.



“Ekiplerimiz görev başında”
Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu; "Karasu Belediyesi olarak kış hazırlıklarımızı haftalar öncesinden tamamlamıştık. Ekiplerimiz görev başında vatandaşımızın mağdur olmaması için çalışmalarını sürdürüyorlar. Fakat içerisinde bulunduğumuz durum olağan üstü bir durum. Yaklaşık 35 yıldan beri görmediğimiz bir durumla karşı karşıyayız. Teknik personellerimizle çalışmalarımızı 24 saat süreyle devam ettiriyoruz. Tuz stoklarımızı ve solüsyon stoklarımızı sürekli yeniliyoruz” dedi.

“Vatandaşlar tarafından bildirilen ihbarlar, karla mücadele ekipleri tarafından anında değerlendirilerek, müdahale edilecektir” diyen Başkan İspiroğlu; “İlçede öncelikli olarak hastane, sağlık ocağı ve okullara ulaşan yollarda, ana caddelerde ve kritik noktalarda kar temizliği ve tuzlama çalışmaları 24 saat devam edecektir. Durumu Acil olan vatandaşlarımız 0 264 718 12 00 nolu telefondan bizlere ulaşmalarını rica ediyoruz. Halkımız tarafından gelen ihbarları değerlendirerek anında müdahale edeceğiz” diye konuştu.