Sevgili yurttaşlar, ne kadar da alıngan ve tahammülsüzmüşsünüz.Günlerdir ayrılamadınız miting meydanından. Hala orda durup kaldınız. Dönün artık normal hayata. Kılıçdaroğlu gideli 3 gün oldu.Ama tabi siz de haklısınız. Hayatınızda hiç bu kadar kalabalığı

Sevgili yurttaşlar, ne kadar da alıngan ve tahammülsüzmüşsünüz.

Günlerdir ayrılamadınız miting meydanından. Hala orda durup kaldınız. Dönün artık normal hayata. Kılıçdaroğlu gideli 3 gün oldu.

Ama tabi siz de haklısınız. Hayatınızda hiç bu kadar kalabalığı bir arada görmüşlüğünüz var mı ki Sakarya’da?

Dumura uğradınız. Otobüslerle toplanmadan, para verilmeden, öğle yemeği ısmarlanmadan(!) gelen 5 bin kişiyi görünce, bir anda neye uğradığınızı şaşırdınız.

Bazılarınız çifter çifter gördü kalabalığı. Hani ayıp olmasa, 15 bin, yok yok hatta 30 bin kişi vardı falan diyeceksiniz.

Kendinizi boşuna kandırmayın.

Hadi satılmış medyayız ya biz, yalan söylüyoruz. O zaman Büyükşehir adayınız Ecevit Keleş’in paylaştığı fotoğraflara bir bakın Allah aşkına.

O fotoğraflarda gruplaşmış insanların arasına en az 50 kişi sığar neredeyse.

Daha önce o meydanın nasıl dolduğunu bilmesek, inanacağız size.

Dedim ya, siz de haklısınız.

CHP, CHP olalı, Sakarya’da ilk defa bu kadar insanı bir araya toplamayı başarınca normaldir kendinizi darı ambarında görmeniz.

Ayrıca çok da alıngansınız. En küçük bir eleştiriye bile tahammülünüz yok.

Demokrasi deyince mangalda kül bırakmayan yurttaşlar! Siz başkalarını istediğiniz gibi eleştirirken iyi, biz ortadaki gerçeği yazınca yalancı, yandaş.

Neyse; hadi siz dönün Kent Meydanına.

 

Üstündeki kalabalık kadar, altına araba sığar mı, bir sayın bakalım…