Son günlerde sıkça görülen “çocuk istismarlarına” karşı hükümet ciddi önlemler almaya hazırlanıyor.

Zira mevcut yasalarla bu işin üzerine gidip bir sonuç elde etmek mümkün değil. Dahası imkânsız.

Şayet mevcut cezalar caydırıcı olsaydı bugün “çocuk istismarlarında” ciddi bir artış yaşanmaz ve biz de bunları yazmıyor olurduk…

Öyle ya hayvanın teki gelsin yaş sınırı olmadan küçücük çocuklara “cinsel saldırıda” bulunsun, aldığı ceza da evlere şenlik olsun.

Yok, “iyi halden” bilmem kaç yıl indirim, “kravat taktı” şu kadar indirim, olmadı “şeytana uymuş” bu kadar indirim!

Sonra? Sonrası malum; küçücük çocuklara “cinsel saldırıda” bulunanlar “para cezasıyla” veya “denetimli serbestlikle” sokakta dolaşsın…

Böyle “adalet mi” olur? Hayvan herifin teki, 2 yaşında, 3 yaşında hatta kundaktaki bebelere bile “cinsel istismarda” bulunsun, mahkeme doğru dürüst ceza veremesin.

Yahu ne mahkemesi? Bu kahpeleri yakaladığın yerde sallandıracaksın. İbret olsun diye de cesedini kurtlanıncaya kadar meydanda bırakacaksın.

Hatta sallandırmak yerine, yakaladığın bu kahpeleri “kazığa” oturtacaksın. “Kazığı” da “dallı budaklı” olan kısmından seçeceksin…

Neyse ki bu defa hükümeti ile muhalefeti ile “çocuk istismarlarına” karşı ciddi anayasal tedbirler alınması adına fikir birliğine vardı!

Hükümet de harekete geçerek 6 bakandan oluşan bir “komisyon” kurup “çocuk istismarcılarına” karşı atılması gereken tüm adımlar masaya yatırıldı.

“Kimyasal hadımdan” tutun da “cinsel isteği azaltmaya” kadar bazı ceza maddeleri üzerinde görüşmeler başladı…

Aslına bakarsanız “kimyasal hadım” da ne ki? Meseleyi “kökünden” halledeceksin ki olsun bitsin!

Sonra da bu şerefsizleri gecenin ilerleyen saatlerinde muntazaman her akşam “E-5 Karayoluna” salıvereceksin!

Gerçi şerefsizlere verilen bu ceza zamanla onları “mutlu” etmeye de başlar. Daha ağır bir ceza olmalı ama ne…?

Netice itibariyle son günlerde arka arkaya gelen “çocuk istismarı” ile ilgili olaylar fazlasıyla canımızı sıktı.

Temennimiz biran önce “çocuk istismarlarına” karşı gerçekten caydırıcı kanunlar çıkartılması ve şerefsizlerin hak ettikleri cezayı almasıdır.

Her ne kadar yapılan açıklamalarda “kimyasal hadım” konusu genel kabul görecek gibi dursa da bu şerefsizleri “hadım etmek yetmez.” Bunları; tövbe tövbe…!