Zirai Aletler Sanayi’nde kavşak sorunu çözüldü, bölgede ulaşım rahatladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, SESOB Başkanı Hasan Alişan ile trafiğe açılan kavşakta incelemelerde bulundu.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu beraberinde Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Alişan, SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, Büyükşehir yöneticileri ve sanayi esnafı ile trafiğe açılan Zirai Aletler Kavşağı’nda incelemelerde bulundu.

Başkan Toçoğlu sözünü vermişti

Kısa bir süre önce Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Zirai Aletler Sanayi esnafı ile bir araya gelmiş, esnaf sanayi bölgesine ulaşımın rahatlaması için bir kavşak çalışmasının başlatılması talebinde bulunmuştu. Başkan Zeki Toçoğlu, esnaftan gelen bu talebin ardından Büyükşehir bürokratlarına talimat vererek, çalışmanın kısa bir süre içerisinde tamamlanacağının sözünü verdi. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından başlatılan çalışmalar iki hafta içerisinde tamamlanarak, kavşak trafiğe açıldı.

Hayırlı olsun

Zirai Aletler Sanayi esnafı ile kısa bir sohbet gerçekleştiren Başkan Zeki Toçoğlu, trafiğe açılan kavşağın hayırlı olmasını diledi. Esnaftan gelen talep doğrultusunda çalışmaların başladığını ve Zirai Aletler Sanayi’ne ulaşımı rahatlatacak kavşağın trafiğe açıldığını belirten Toçoğlu, eksikliklerin en kısa sürede tamamlanacağını belirtti.

Alişan’dan Teşekkür

SESOB Başkanı Hasan Alişan ise, “Esnaf temsilcileri olarak başkanlarımızla bugüne kadar bir araya geldik. Görüş alışverişlerinde bulunduk. Esnafımızın yaşadığı sorunlara karşı nasıl çözüm yolu bulacağımızı konuştuk. Şükürler olsun Sakarya’da esnaf ve yöneticilerimiz arasında güzel bir uyum var. Esnaftan gelen talepleri olumlu bir şekilde karşılayan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçolğu’na çok teşekkür ediyoruz” dedi.