Olay, Camili Mahallesinde sabah saatlerinde meydana geldi. Ertuğrul E. isimli hayvansever vatandaş ve eşi, Büyükşehir Belediyesi hayvan barınağından aldıkları terrier cinsi Kırpık isimli köpeğe, evlerinin bahçesinde yaptığı kulübede bakmaya başladı. 
Ancak iddialara göre, Ertuğrul E. ile aynı binada oturan Hanife ve Ünal G. çifti, köpekten rahatsız oldu. Sabah saatlerinde bahçeye inen Hanife G. önce köpeğe saldırdı, ardından da kulübesini yerinden sökerek parçaladı. O anlar ise, binadaki güvenlik kamerasına yansıdı. 
Yaşanan olaya tepki gösteren Ertuğrul E.'nin eşi de, Hanife G. tarafından darp edildi. Yere düşen kadın yaralandı. Ancak iki aile arasındaki gerginlik bununla sınırlı kalmadı. Yine iddialara göre, Ünal G. gece saatlerinde köpek kulübesini yeniden yerinden sökmek istedi. Bu sırada kulübenin altında kalan yavru bir kedi de ezilerek hayatını kaybetti.
Yaşanan gerginliği ve olaya ait görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan Ertuğrul E., Adliyede İdari İşler Müdürü olarak görev yapan Ünal G. ile eşi Hanife G.'den şikayetçi oldu./ MEDYADETAY