Özellikle basının ve siyasetçilerin kim olduğunu merak ettiği Zafer Doğru, sosyal medyadaki paylaşımlarını sürdürüyor. Her paylaşımında dozu biraz daha arttıran Zafer Doğru, artık sona yaklaşıldığını ifade ederek, isimleri açık açık yazmasında bir sakınca görmediğini söyledi. Doğru, 5 belediyenin adını vererek, bu belediyelerin özellikle 2013 sonu ve 2014 seçimlerine kadar olan dönemdeki hesaplarının incelenmesini istedi.

Zafer Doğru, AK Partili belediyelerden Doğan Medya Grubunun yerel uzantılarına bu belediyelerden para aktarımı yapıldığını ileri sürdü.

Yerel basını da eleştiren Zafer Doğru, “Bitmişsiniz. Korkudan mı? Yoksa çıkarlarınızdan mı?Ssessizsiniz anlayamadım. Çıkarlarınız Azrail ile karşılaştığınızda sona erecek. Ölüm yaklaştıkça korkularınız artacak. Bu yolsuzluklara sessiz kaldığınız için. Hesabını vereceksiniz” dedi.

Doğan Medya Grubunun yerel uzantılarını belediyeleri sömürmekle itham eden Zafer Doğru, “Yeter aldığınız haksız para, sizi ölene kadar idare eder. Ama öldükten sonra ne edersiniz bilmem” şeklinde paylaşımda bulundu.

Doğru, paylaşımlarında yine firma ve şahıs ismi vererek açıklamalarını sürdürdü.

Zafer Doğru ayrıca, Doğan Medya Grubunun yerel uzantısının ve yakınlarının son 3 yıldaki mal varlığının araştırılması gerektiğini de söyledi. 

zafer_dogru1.jpg

zafer_dogru2-003.jpg

zafer_dogru3-004.jpg

zafer_dogru4-004.jpg

zafer_dogru5.jpg