RATEM IX. Olağan Genel Kurulu 14 Nisan 2019 Pazar günü İstanbul'da bir otelde gerçekleştirildi. Divan Başkanlığını Dr. İbrahim Uslu’nun yaptığı genel kurulda, RATEM Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Gürsoy yeniden güven tazeledi. Üyelerin yoğun ilgi gösterdiği Olağan Genel Kurulu’nda sektörün sorunları masaya yatırıldı ve önümüzdeki süreçle ilgili hedefler paylaşıldı.

İstanbul'da gerçekleştirilen RATEM (Radyo Televizyon Yayıncıları Meslek Birliği) Genel Kurulu'nda Sakarya, Kocaeli, Düzce, Bolu  Radyo ve Televizyon yayıncılarını ve Sakarya Mega Yayıncılık kurumunu temsil eden Zafer Büyü, yeniden yönetim kurulu üyeliğine seçildi. Büyü, bu görevi 2 yıl daha yürütecek.

Göreve seçilmesinin ardından kendisini destekleyenlere teşekkür mesajı yayınlayan Büyü, "İstanbul'da gerçekleştirilen RATEM (Radyo Televizyon Yayıncıları Meslek Birliği) Genel Kurulu'nda Sakarya, Kocaeli, Düzce, Bolu  Radyo ve Televizyon yayıncılarını ve Sakarya Mega Yayıncılık kurumunu temsilen 2 yıllığına yeniden yönetim kurulu üyeliğine seçildim. Güven ve desteklerinden dolayı tüm Radyo ve Televizyon yayıncısı arkadaşlara teşekkür ediyorum" ifadelerine yer verdi.