Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar Zabıta Teşkilatı’nın 189’ncu kuruluş yıldönümünü kutlayarak başladığı konuşmasında, zabıtaların toplumun sağlığının ve huzurunun korunması noktasında önemli bir görevi ifa ettiğini dile getirerek; “Görevlerini özveriyle yerine getiren tüm personelimizin ve onların şahsında Zabıta Teşkilatı’nda görev yapan tüm arkadaşlarımızın 189. kuruluş yıldönümünü kutluyorum. Nüfusu her geçen gün ve hızla artan ilçemizde vatandaşlarımızın daha sağlıklı ve huzurlu bir ortamda yaşaması için gece gündüz demeden çalışan zabıtalarımıza bu vesileyle bir kez daha teşekkür ediyorum. Esnafıyla ve ilçe sakinleriyle iyi ilişkiler kuran, güler yüzle hizmet etmeyi kendisine şiar edinmiş, belediyenin dışarıdaki yüzü olan ve karşısındakini dinleyerek çözüm odaklı hareket eden bir birime ve personele sahip olduğumuzu düşünüyorum. Bundan sonra da aynı anlayış ve duyarlılıkla ifa edecekleri görevlerinde mesai arkadaşlarıma başarılar diliyorum” dedi.

Serdivan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü olarak vatandaşlara 7/24 hizmet etmenin gayreti içerisinde olduklarını ifade eden Zabıta Müdürü Mustafa Engin Karaçelik de, “Temelleri 189 yıl önce atılan ve görevi huzurun, sağlığın ve düzenin tesis edilmesi olan bir teşkilatın mensupları olarak vazifemizi layıkıyla yerine getirmeye çalışıyoruz. Görevimizi yürütürken en büyük gücü de yine Serdivanlı hemşehrilerimizden alıyoruz. Serdivanımıza aynı bilinçle hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Başkan Yusuf Alemdar günün anısına Zabıta Müdürü Mustafa Engin Karaçelik’e çiçek takdim ederken tüm personele de kalem hediye etti.