Serdivan Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak tertiplenen aşure günü etkinliği bu yıl da sosyete pazarında gerçekleştirildi.

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’ın ev sahipliğinde, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Ak Parti Serdivan İlçe Başkanı Osman Çelik ve çok sayıda vatandaşın katıldığı aşure günü etkinliği, yapılan nefis aşure ikramı ile tatlandı.

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen aşure günü etkinliğinin taşıdığı manevi değer yanında,  ilçenin sosyal hayatına da bir tat kattığını ifade eden Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, “Bu manevi hazzı birlikte yaşadığımız başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu olmak üzere tüm katılanlara en kalbi şükranlarımı ifade ediyorum’’ diyerek ilk kepçeyi kazana daldırdı. Başkanlar Zeki Toçoğlu ve Yusuf  Alemdar’ın bizzat elleri ile aşure ikramında bulunduğu etkinlik güzel görüntülere sahne oldu.

Aşure etkinliği sonrasında ise iki başkan, sosyete pazarını ve yanında bulunan meyve sebze pazarını gezerek, hem vatandaşlarla, hem de esnafla yer yer neşeli kahkahaların süslediği hoş sohbetler ettiler.