Sakarya Büyükşehir Belediyesi Cumhur İttifakı AK Parti Adayı Ekrem Yüce, AK Parti Sapanca İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen buluşmaya katıldı. Sapanca Belediyesi Cumhur İttifakı AK Parti Başkan Adayı Özcan Özen, AK Parti Sapanca İlçe Başkanı Yunus Gümüşel ve teşkilat üyeleriyle buluşan Başkan Adayı Yüce, seçim çalışmalarına ilişkin bilgiler aldı, kolaylıklar diledi.



"Davamızdan şüphemiz yok"
Tüm teşkilat mensublarını selamlayarak sözlerine başlayan Başkan Adayı Ekrem Yüce, "Rabbim kararlı yürüyüşümüzde Sapanca'ya ve bizlere yardım eylesin. Ülkemiz zor günler geçiriyor. Bazı şer ittifakları ülkemizi her türlü sıkıntıya sokmak için çalışıyor. Bizi davamızdan alıkoymaya çalışıyorlar ancak bizim davamızdan şüphemiz yok.  Ne şartlardan geldiğimizi ne badireler atlattığımızı unutmadık. 31 Mart'ta kaybetmemizin derdindeler.  İnşallah birlikte çalışıp bu oyunlarını bozacağız" dedi.



"Mücadelemize devam edeceğiz"
Yüce, "Hizmet atağının devamı için 31 Mart seçimlerinin önemini tüm hemşerilerimize anlatacağız. Mücadelemize her daim devam edeceğiz. Milletimizi ve memleketimizi AK Parti hizmetleriyle buluşturacağız. Bizim yolcuğumuz makam değil hizmet yolculuğudur. İnşallah tevazu, samimiyet ve gayretle gönüllere dokunacağız. Sapanca bu kutlu yürüyüşte en güçlü desteği gösterecektir" ifadelerini kullandı.