Kaza, saat 23.00 sıralarında Erenler ilçesi Sakarbaba Caddesi üzerinde meydana geldi. Sakarbaba Caddesinden Bosna Caddesi istikametine gitmekte olan Oğuz P.(25) idaresindeki 54 BD 855 plakalı otomobil, iddiaya göre yola aniden çıkan çocuğa çarpmamak için sürücüsünün manevra yapması sonucu buz tutan yolda kayarak önce bir inşaat şantiyesinin duvarına, sonra da kaldırımdaki ağaca çarptı. Çarpmanın etkisiyle ters istikamete dönerek durabilen aracın sürücüsü Oğuz P., kazadan yara almadan kurutulurken, araçta maddi hasar medyana geldi. 

Kaza yapan aracına uzun süre bakakalan Oğuz P., "Ben yolumda giderken, kaldırımdan yola aniden bir çocuk atladı. Ona çarpmamak için manevra yapınca bu hale geldim. Çocuk zaten kaza yaptığımı görünce ara sokaklara kaçtı. Otomobilimi daha iki gün önce sanayiden çıkarmıştım. Gitti arabam" dedi.

Kazayı gören vatandaşların tedbir amaçlı haber verdiği sağlık ekiplerine yaralanmadığını belirten Oğuz P.'yi olay yerine gelen yakınları teselli etmeye çalışırken, polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.
/İHA