Başkan Yılmazer toplantıda, Sapanca Belediyesi olarak yapılan çalışmalar ile kısa, orta ve uzun vadede planladıkları projeler hakkında partililere bilgiler verdi.

AK Parti Sapanca İlçe Başkanı Nazmi Bostancı toplantıda, “Sapanca Belediye Başkanımız Sayın Dr. Aydın Yılmazer ve ekibini başarılı hizmetlerinden ötürü tebrik ediyoruz. Tüm teşkilatlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde ilçemize hizmet edeceğiz. Yaklaşan genel seçimlere yönelik çalışmalarımıza hız verdik. Partimizin büyüklüğüne yakışır şekilde Sapanca’mız da başarı çıtasını yükseğe taşımak için durup dinlenmeden çalışacağız" şeklinde konuştu.

Haftalık yapılan yönetim kurulu toplantısında katılımcılara Sapanca Belediyesinin çalışmaları ve yapılacak olan projeler hakkında bilgiler veren Sapanca Belediye Başkanı Dr.Aydın Yılmazer; “Hep beraber ilçemize, hizmet etme noktasında düşünce fikir ve gönül birliği yaparak çalışmamız gerekir. Sapancalı hemşerilerimiz her şeyin en iyisini layık, Sapanca her şeyin en iyisine layık. Vatandaşımızın hizmetkârı olma noktasında her geçen gün gece gündüz demeden çabamızı, gayretimizi sürdüreceğiz ve hep birlikte Sapanca’yı daha ileriye götüreceğiz” dedi.

AK Parti Sapanca İlçe Nazmi Bostancı ise toplantıya katılarak Sapanca Belediyesi olarak yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Sapanca Belediye Başkanı Dr. Aydın Yılmazer’e teşekkür etti.