Yemeğin onur konukları Anayasa Mahkemesi Başkanvekili Engin Yıldırım ile Güvenlik –İş Sendikası Genel Başkanı Ömer Çağırıcı olurken, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Musa Eken, Genel Sekreter Prof. Dr. Kadir Ardıç, Genel Sekreter Yardımcısı Reyhan Yıldırım, daire başkanları ve üniversite personelinin yanı sıra Serdivan Minibüsleri Durak Başkanı Adem Tan’ın da katıldığı geleneksel yemek, personel yemekhanesinde gerçekleştirildi.

Şube Müdürü Özkan Toçoğlu ve görev yapan tüm personel, konukları ağırlamaktan dolayı mutlu görünürlerken konuklara çorba, döner, pilav ve tatlı ikram edildi.

Şube Müdürü Özkan Toçoğlu, katılımlarından dolayı tüm davetlilere teşekkür ederken, “Geleneksel hale getirdiğimiz yemeğimizin 5.’sini gerçekleştirdik. Davetimizi kırmayan Sayın Engin Yıldırım’ın ve Sayın Ömer Çağırıcı’nın katılımı bizleri çok mutlu etmiştir. Yemeğimiz, Sakarya Üniversitesinin birliğini beraberliğini ve gücünü göstermektedir. İlgi ve katılım, şubemizde görev yapan personelimize de büyük moral olmuştur. Bu tür birliktelikler sosyal ilişkilerin kuvvetlendirilmesi açısından önemlidir. Düzenlediğimiz bu etkinlikte bizleri yalnız bırakmayan herkese şahsım ve personelim adına çok teşekkür ediyorum. Bu yılı kazasız, belasız geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. 2016 yılında da ailenizle, sevdiklerinizle, huzurlu, sıhhat ve afiyet içinde bir yıl geçirmenizi temenni ediyorum. Yeniden birlikte olmak dileğiyle” şeklinde konuştu.