Toplantıya Başkan İspiroğlu’nun yanı sıra, Başkan Yardımcıları Yakup Gençbay, Hamza Uğur, Muhtarlar Derneği Başkanı İsmail Hakkı Topaloğlu, mahalle muhtarları ve yerel basın katıldı.

Başkan İspiroğlu toplantı öncesinde kısa bir açılış konuşması yaparak; “2017 yılını başarılı bir şekilde tamamladığımız kanaatindeyim. Hizmetlerimiz 2018 yılında da merkez ve merkezimize bağlı mahallelerimizde ölçülü bir şekilde devam edecektir. Karasu Belediyesi olarak kırsal alanda oturan vatandaşlarımıza en iyi hizmeti götürmek zorundayız. Bu nedenle siz muhtarlarımızla sıkı bir şekilde diyalog halinde olmamız gerekir. Bugün yapacağımız toplantıda özellikle öncelikli ihtiyaç duyulan alanlarımızı dile getirirseniz bizlerde vatandaşlarımızın gönlüne dokunacak çalışmalarımızı daha çabuk hayata geçirmiş olacağız” ifadelerine yer verdi.

“Çalışmalar kesintisiz devam edecek”

Başkan Mehmet İspiroğlu, toplantıda yaptığı konuşmada, Karasu Belediyesi ekiplerinin planlar dâhilinde çalışmaları titizlikle sürdürdüklerini ifade ederek; “Ekiplerimiz çalışmalara aralıksız devam diyor. Tabi mevsimsel şartları göz önünde bulundurarak planlamalarımızı yapıyoruz. Yaz sezonuna girmeden özellikle yeni asfalt şantiyemizle birlikte yoğun bir çalışma programı başlayacak. Kurduğumuz yeni asfalt şantiyemizde asfalt üretimimiz yaklaşık 3 katına çıkacak. SASKİ tarafından Alt yapısı tamamlanan yolları sıcak asfalt ile buluşturacağız. Karasu merkez başta olmak üzere birçok bölgede çalışmalarımız kesintisiz devam edecektir” dedi.

“Karasu için hizmetlerimiz aralıksız devam edecek”

Muhtarların taleplerini de dinleyen Başkan İspiroğlu, ilgili birimlerin Başkan Yardımcılarına ve Birim Sorumlularına gerekli talimatları vererek; “Tüm kadromuzla sahadayız. Ekiplerimiz çalışmaları hızla sürdürüyorlar. Yetkimiz içerisinde olan konuları hızla çözüme ulaştırıyoruz. Büyükşehir Belediyemiz ile ilgili konuları Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu’na iletiyoruz. Kendisi de konuyla ilgili gerekli hassasiyeti göstererek anında müdahalelerde bulunuyor. Karasu için hizmetlerimiz aralıksız devam edecektir” dedi.