Mevlid Kandili münasebetiyle belediyeye ulaşan bütün tebrik anonslarının yapıldığını kaydeden Belediye Başkanı Cevat Keser, CHP’nin iddialarının doğru olmadığını dile getirdi.

Pamukova Belediye Başkanı Cevat Keser yaptığı açıklamada, “İkindi namazı sonrasında TBMM'deki sandalye sayıları ve meclis dışı oy dağılımlarına göre sırasıyla (Ak Parti-CHP-MHP-SP-BBP-DP) siyasi partilerimizin anonsları hassasiyetle yerine getirilmiştir. CHP İlçe Başkanı Ali Teke ile girdiği bütün seçimleri kaybeden Erdoğan Isır beyi birileri yanlış yönlendirmiş olmalı ki internet sayfalarından, yerel gazetelere kadar her yeri devreye sokarak ‘belediye CHP’nin Kandil anonsunu yaptırmadı’ gibi yalan bir haberi servis etme gereği duymuşlardır. Halkımız arasında sık kullanılan bir deyim vardır; gözü namazda olmayanın kulağı ezan sesinde olmazmış. Bu beyler, belediyemize göndermiş oldukları anons metnini dinleme zahmetinde bulansalar, mevlit kandili hürmetine ‘gürültülü ortamlarda fazla takılmasalardı’ yapılan anonsu duyar ve böylesi komik bir duruma düşmemiş olurlardı.

Bu beylere el insaf demekten başka elimizden bir şey gelmiyor. Çünkü bu beyler atlasa bile biz zaten her önemli gün ve gecede onlar adına da tebrik anonsları yaptırıyoruz. Konum almak, gündeme gelmek adına böylesi ucuz politikalara yeltenmek onları yüceltmez, aksine halk nezdinde onlar adına ciddiyet sorunu yaratır. Tekraren belirtmek isteriz ki, Pamukova Belediyesi yıkıcı, bölücü, dinsel ve etnik ayrımcı, toplumun genel ahlak ve töresine aykırı olmamak kaydıyla tarafına ulaşan bütün anonsları bugüne dek hassasiyetle yerine getirmiş bundan sonra da aynı kriterler doğrultusunda yapmaya devam edecektir. CHP’li kardeşlerimiz keşke böylesi talihsiz bir açıklamayı kaleme almadan evvel azıcık etrafa sorup soruşturup öyle açıklama yapsalardı” dedi.