“Yeşilay 8. Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Yetenek Yarışması” il seçmeleri ödül töreni Serdivan Şehit Erol Olçok Anadolu Lisesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Törene İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mutlu Işıksu, Adapazarı Belediyesi Başkan Yardımcısı Rıdvan Özüm, ilçe milli eğitim müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Kompozisyon kategorisinde Hacı Mehmet Akkoç Ortaokulu öğrencisi Şüheda Öztürk ‘Bağımlılık’ adlı eser ile, Anı kategorisinde Ferizli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Buse Nur Bektaş ‘Yuvanı Değil Kötü Alışkanlıklarını Yık’ adlı eser ile il birincisi oldu.

Görsel Eserler kategorisinde Adapazarı Atatürk İlkokulu öğrencisi Zehra Yağmur Gökçe ilkokul kademesi il birincisi, Özel Mefkure Ortaokulu öğrencisi Ayşenur Arslan ortaokul kademesi il birincisi ve Hacı Zehra Akkoç Anadolu Lisesi öğrencisi Azize Aydın ise lise kademesi il birincisi oldu.

Birinci olan öğrencilere 500 TL hediye çeklerini ve Başarı Belgelerini İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, Sakarya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mutlu Işıksu, Adapazarı Belediyesi Başkan Yardımcısı Rıdvan Özüm ile Yeşilay Sakarya Şube Başkanı Fatih Kıcır takdim etti.

Yeşilay 8. Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Ödül Töreni, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.