Karaman Mahalle Muhtarı Mustafa Çalık, 15 Temmuz Camili Mahalle Muhtarı Yunus Özçelik ve Korucuk Mahalle Muhtarı Cüneyt Ulu, Karaman’da yapılan spor sahasında bir araya geldi. Yenikent muhtarları, parklardan memnun kalan mahalle halkının, çocuklarını gönül rahatlığıyla parka gönderebildiğini söyledi.

Karaman

Adapazarı Belediyesi’nin mahallelerinde sosyal alanlar ve parklar gibi daha birçok hizmeti hayata geçirdiğini belirten Karaman Mahallesi Muhtarı Mustafa Çalık, “Belediyemize taleplerimizi ve sıkıntılarımızı istediğimiz anda iletebiliyoruz. Başkanımız ve ekibi de bu taleplerimizi hiçbir sorun yaşatmadan çözüme kavuşturuyor. Şahsım ve mahallem adına Adapazarı Belediye Başkanımız Süleyman Dişli, başkan yardımcıları Rıdvan Özüm başta olmak üzere tüm başkan yardımcılarımıza, birim müdürleri ve çalışan tüm personele teşekkür ediyorum” dedi.

“Mahallemize çok yakıştı”

Hizmetlerinden dolayı Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli’ye teşekkür eden 15 Temmuz Camili Mahallesi Muhtarı Yunus Özçelik, “Basketbol, futbol ve ada içlerinde yapımı başlanan parklar mahallemize gerçekten çok yakıştı. Şehir merkezine yakın olması ve nüfusu nedeniyle önemli bir konumda olan 15 Temmuz Mahallemizin, böyle bir hizmete ihtiyacı vardı. Çiçekleri, ağaçları, yürüyüş yolları ve kamelyaları ile vatandaşlarımızın tercih ettiği parklar mahallemizde var. Çocuklarımız oyunlarını oynarken ailelerde burada dinlenerek çay sohbetlerini yapabiliyorlar. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

“Her yerde Adapazarı izi var”

Korucuk Mahalle Muhtarı Cüneyt Ulu da Korucuk Mahallesi’ne Adapazarı Belediyesi tarafından mahallerinde yaptırılan halı saha ve basketbol sahalarının örnek bir çalışma olduğunu belirterek, “Korucuk Mahallesi muhtarı olarak mahallemiz genelinde her bir köşede istisnasız, Adapazarı Belediye Başkanımız Süleyman Dişli tarafından yaptırılmış bir çalışma var. Gerek fiziki anlamda gerek mahallemiz sosyal yaşamına katkı sağlayan projeler anlamında gerekse çocuklarımız için gönüllerince eğlenebilecekleri oyun alanları anlamında mutlaka ve mutlaka Adapazarı Belediyesi’nin izini görüyoruz. Bu nedenle başta Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli ve belediye çalışanlarına mahallem adına teşekkür eder, çocuklarımıza yönelik yapılan sahaların hayırlı olmasını dilerim” dedi.