Toplantıya Şube Başkanı Abdullah Sönmez, Başkan Yardımcıları Harun Kestane, Muhammet Durmaz, Vedat İnan ile İşyeri Temsilcileri Ertan Gülen ve Veli Azkın  katıldı.

Şube Başkanı Abdullah Sönmez, Yenikent Devlet Hastanesi işyeri temsilcilerine böyle bir toplantı gerçekleştirdikleri için teşekkür etti. Öncelikle ülkede yaşanan terör olaylarının kendilerini derinden üzdüğünü kaydeden Sönmez, bir an önce terör belasının son bulmasını temenni ederek şehitlere Allah’tan rahmet diledi.

Toplu sözleşme kazanımlarının ele alındığı toplantıda Genel Başkan Metin Memiş’e toplu sözleşmede elde edilen kazanımlar için teşekkür eden Sönmez, “Sağlık çalışanlarının yükü her geçen gün daha da artıyor. Personel yetersizliğinden sağlık çalışanları ailelerine ayıracak zaman bulamıyor. Personel alımının 5 -10 bin değil, 30 hatta 40 bin olmasını istiyoruz” dedi.

Sönmez ayrıca, bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da sağlık çalışanlarının yanında olan Sağlık Sen’in laf değil 3. Dönem tolu sözleşmede de tescillendiği gibi kazanım ve sorunlara çözüm odaklı sendika olamaya devam edeceğini belirtti.