Malumunuz teknoloji dipsiz bir deniz. Artık yeni uygulamaların hayata geçmesi için öyle yıllar, aylar gerekmiyor. Neredeyse her gün bir değişiklik oluyor.

Tabi siz de medya sektöründe ve de çok okunan bir haber sitesi iseniz, bu yenikleri yakından takip etmek durumundasınız.

Biz de Medyadetay.com ailesi olarak, teknolojide ki ve bizim sektörümüzde yaşanan değişimlere ayak uydurmaya çalışıyoruz.

Kurulduğu günden bu yana her gün okuyucu sayısını artıran Medyadetay.com, sizlerin verdiği destek ile daha iyi yerlere gelmek için çok çalışıyor ve sizlerin güvenine layık olmak için gayret gösteriyor.

Ancak görünen bir gerçek var ki, o da Medyadetay.com çok yol aldı. Çok badireler atlattı, bazı muhaliflerinin karalama kampanyalarına maruz kaldı.

Bizi sindirip, bu piyasadan silmek için elinden geleni yapan zevatlara rağmen, biz bugün hala dimdik ayaktayız ve gördüğünüz gibi kendimizi sürekli yenileyerek sizlerin huzurundayız.

Medyadetay.com, önce Allah’ın izni, ardından da okuyucularımızın desteği ile inşallah daha çok uzun yıllar bu şehirde sizlerin hizmetinde olacak.

Kısır döngüler içinde değil, sürekli kendini yenileyen, geliştiren bir basın kuruluşu olarak sadece Sakarya’ya halkına değil, dünyanın dört bir yanındaki okuyucularına ulaşmaya devam edecek.

Medyadetay.com ailesi olarak bizlere gösterdiğiniz güven, ilgi, alaka ve samimiyetinizden dolayı siz okuyucularımıza sonsuz teşekkürler…