Baro Başkanı Av. Zafer Kazan, başkan yardımcısı Av. Ahmet Ziya Akar, Genel Sekreter Av. Fatih Birkan, Sayman Av. Osman Ayar ve üyeler Av. Yeliz Aydın, Av. İlknur Ebiz Yıldız, Av. Özlem Yılmaz, Av. Talha Toçoğlu, Av. Nurullah Fatih Şentürk, Vali Hüseyin Avni Coş’u makamında ziyaret etti.

Gönül bağımız var”
Ziyarette konuşan Vali Coş, “Vatanımıza, milletimize hizmet eden her kurum ve kuruluşla gönül bağımız vardır. Makamlar mevkiler gelip geçer ama kalıcı olan yaptığımız hizmetler, ülkemize sağladığımız faydadır. Sizlerin de üstlendiğiniz bu önemli sorumlulukların bilinci ile gerek meslek camianıza gerek Sakarya’mıza en iyi şekilde katkı sağlayacağınıza inanıyor ve başarılar diliyorum” dedi.

“Onur duyuyoruz”
Başka Kazan da Vali Hüseyin Avni Coş’a, kendileri ile çalışmaktan büyük onur ve mutluluk duyduklarını ifade ederek, “Ülkemizin yaşadığı en sıkıntılı dönemde sizin gibi sorumluluk ve irade sahibi bir vali ile çalışıyor olmaktan dolayı çok şanslı bir baroyuz ve bundan da büyük onur ve mutluluk duyuyoruz” diyerek teşekkürlerini iletti.
Günün anısına Vali Hüseyin Avni Coş’a Sakarya Barosu logolu tabak hediye eden Başkan Kazan ve Yönetim kurulu üyeleri valilik makamından ayrıldılar.