Birlik Vakfı’nın Kurucular Kurulu Başkanı ve MTTB Eski Başkanı olan Kahraman’ı ziyarette Birlik Vakfı Sakarya Şube Başkanı Prof. Dr. Cemalettin Kubat ve Yönetim Kurulu Üyeleri yer aldı.

TBMM Başkanı İsmail Kahraman’a yeniden kurulan Birlik Vakfı Sakarya Şubesinin çalışmaları ile bilgi veren Başkan Kubat, “Sakarya’da yeniden aktif hale getirdiğimiz Birlik Vakfımız hiç vakit geçmeden kolları sıvadı. Vakıf binamız Sakarya Üniversitesi Esentepe Kampüsü mevkiinde kuruldu. Türkiye’nin dinamik kadrolarını oluşturan vakfımızı harekete geçirmemizde bizlere destek olan Kurucular Kurulu Başkanımız İsmail Kahraman’a teşekkür ediyor, TBMM Başkanlığına seçilmelerinden dolayı hayırlı olsun diyoruz” şeklinde konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren TBMM Başkanı İsmail Kahraman ise, “Yeni Türkiye’yi oluşturan kadrolar, 11. Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı Birlik’te 30. Yıl programında görüldüğü üzere Birlik Vakfının öncülüğünde oluşmuştur. Milli Türk Talebe Birliği nizamında yetişen nesil, önce Birlik Vakfını inşa etti, şimdi de Yeni Türkiye’yi inşa ediyor. Birlik Vakfımızın her döneme damgasını vurmaya devam edeceğinden hiç şüphemiz yok. Bu vesile ile Vakfımızın Sakarya Şube Başkanı Cemalettin Kubat ve ekibine çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Ziyarette ayrıca Birlik Vakfı Sakarya Şube Başkanı Prof. Dr. Cemalettin Kubat, Kurucular Kurulu Başkanı İsmail Kahraman’ın TBMM Başkanlığına seçilmesinden dolayı kendisine bir tablo hediye etti.