Kocaali ve Körfez Belediyeleri tarafından “Kardeş Şehir” protokolü kapsamında Kocaali Yeni Mahalleye, Yeni Mahalle park için çalışmalara başlandı.

“Gelişen ve güzelleşen bir ilçe”
Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Kocaali’ye yakışan bir park olacak. Her geçen gün gelişen ve geliştikçe de güzelleşen bir Kocaali ile ‘kardeş şehir’ projesi kapsamında ortak bir park inşa edeceğiz. Bölgeye değer katacak bir proje. Kocaalili hemşerilerimizin tüm ihtiyaçlarına cevap verecektir. Bugüne kadar tüm kardeş belediyelerimizle ortak projeler gerçekleştirdik. Kocaali benim için ayrıca özel bir yer. Başkanımız Ahmet Acar ile birlikte böyle güzel bir projeyi hayata geçiriyor olmak, bizleri mutlu ediyor. Tüm Kocaalili hemşerilerimize şimdiden hayırlı olsun diyorum” dedi.

“Farkındalık katacak”
Proje hakkında değerlendirmelerde bulunan Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar ise, “Körfez Belediyesi ile yapmış olduğumuz kardeş şehir protokolü kapsamında ilçemiz Yeni Mahalle’de toplam 4 bin 500 m² üzerine yapılan olan parkın içerisinde, çocuk oyun alanı ve grupları, çok amaçlı sosyal tesis, yürüyüş alanları, piknik alanları, fitness alanları, basketbol ve futbol sahası alanı barındıran park yapıyoruz. Proje maliyeti 550 bin TL olan parkımız Yeni Mahalleli hemşehrilerimize ve bulunduğu konum itibari ile İlçemize farkındalık katacaktır.  Yeni Mahalleli hemşehrilerimize hayırlı olsun” diye konuştu.



“Söz verdiğimiz gibi”
Sözlerine devam eden Belediye Başkanı Ahmet Acar, “Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar ilçemizin en önemli sorunları olan, içme suyu, kanalizasyon, yağmursuyu, doğalgaz, elektrik hatları ve Telekom çalışmaları gibi önemli alt yapı çalışmalarını tamamladık. Yoğun alt yapı çalışmalarından sonra sıra, üst yapı çalışmalarına geldi. Ekiplerimiz tarafından ilçe genelinde itinalı bir şekilde çalışmalar sürdürülüyor. Biz hemşehrilerimize, ilçemizi Karadeniz’in incisi haline getirmek için gece-gündüz var gücümüzle çalışacağımıza dair söz verdik ve söz verdiğimiz gibi çalışıyoruz.  Bu projenin en büyük destekçisi olan Körfez Belediye Başkanı Sn. İsmail Baran’a ve ekibine teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.