Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karaosman Camii Dernek Başkanı Hüseyin Acar ve dernek üyelerini makamında ağırladı. Ziyarette Tuzla Mahalle Muhtarı İbrahim Çokluk ve Karaosman Mahalle Muhtarı Erdoğan Aşkar’da hazır bulundu. Ziyaretin ana gündemi bölgede hayata geçirilen çalışmalar oldu. Bölge sakinleri yapılan çalışmalardan dolayı Başkan Toçoğlu’na teşekkür etti.
 
“Yeni bulvar beğeni kazanacak”
Ziyarette bölgede hayata geçirilecek yeni bulvar çalışmasının tüm hızıyla devam ettiğini ifade eden Başkan Toçoğlu, “Küpçüler, Tepekum, Yağcılar ve Tuzla Mahallelerini birbirine bağlayacak yeni bulvar projesinde çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Ekiplerimiz bölgede yıkım işlemlerini sürdürüyor. İnşallah projemizi hızlı bir şekilde tamamlayarak; yeni bulvarı şehrimizin kullanımına sunacağız” diye konuştu.
 
“Eski yapı restore edilecek”
Başkan Toçoğlu, “Yol medeniyet demektir. Şehrimizin muhtelif bölgelerinde yeni yolları kullanıma sunduk. Buralarda oluşan canlılığı hep birlikte görüyoruz. Aynı şekilde bu çalışmamızda bölgeye büyük bir canlılık kazandıracak. Yeni duble yol şehrin ulaşımında önemli bir yer tutacak. İnanıyorum ki bölge halkımız da bu çalışmayı takdirle karşılayacak. Ayrıca Kuyudibi’nde bulunan eski bir yapıyı da restore edeceğiz” ifadelerini kullandı.
 
“Caddelerde dönüşüm sürecek”
Başkan Zeki Toçoğlu konuşmalarını şu şekilde sonlandırdı; “İşlerimizi düzgün yapmanın gayreti içerisindeyiz. Bildiğiniz üzere asfalt çalışmalarımız kış aylarına kadar devam etti. İnönü Caddesi ve Ulus Caddesi’ni de bu kapsamda yeni yüzlerine kavuşturduk. 15 Temmuz’da yaşanan darbe girişimiyle işlerimiz bir süre aksadı. Ana arterlerimizin büyük bir kısmını tamamladık. İnşallah bahar aylarının gelmesiyle birlikte asfalt çalışmalarımızı sürdüreceğiz.”