Sakarya Girişimci İşadamları Derneği (SakaryaGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Bekdemir ve 32 dernek üyesi, Antalya’da gerçekleşen TÜGİK İş Zirvesi’ne katıldı. TÜGİK Başkanı Erkan Güral’ın açılış konuşmasıyla başlayan İş Zirvesi’nde kendi alanlarında tecrübeli isimler konuşmalarıyla katılımcıları bilgilendirdi.

Sakarya GİAD Başkanı Zafer Bekdemir ve arkadaşları, Antalya’da gerçekleşen TÜGİK İş Zirvesi 2020 programına katıldı. İş dünyasından gazetecilere, oyunculardan bakanlara kadar çok sayıda konuşmacının katıldığı program üyeler tarafından çok beğenildi. Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nureddin Nebati, Milli Eğitim Bakanı Ziya Şelçuk, Oyuncu Oktay Kaynarca, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı İlnur Çevik, ETİ Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Firuzhan Kanatlı, Kosifler Oto Yönetim Kurulu Başkanı Selim Kosif deneyimlerini katılımcılara aktardı. Katılımcılar Pınar Özkan konseriyle günü tamamladı.

TÜGİK 2020 İş Zirvesi’ne ilk gün olduğu gibi Gazeteci Şirin Sever’in moderatörlüğünde devam edildi. TÜGİK YİK Başkanı Erhan Özmen, İGA İstanbul Havalimanı CEO’su Kadir Samsunlu, ÇAMSAN Entegre Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Bodur, Galatasaray 36. Dönem Başkanı ve Point Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Özbek, Türkiye İhracatçılar Meclis Genel Sekreteri Prof. Dr. Kerem Alkin ile devam eden bilgi aktarımı Altay konseri ile sona erdi. Sakarya GİAD Başkanı Zafer Bekdemir alanında tecrübeli isimlerin eski yılı değerlendirip yeni yılla ilgili aktarımlarının üyeler açısından çok verimli geçtiğini söyledi.

Her yıl düzenlenen zirvenin üyelerin kaynaşması ve bilgi aktarımı açısından son derece önemli olduğuna vurgu yapan Başkan Zafer Bekdemir; “Her biri kendi işinin zirvesinde olan birçok iş insanının tecrübelerini paylaştığı bu toplantılarda edindiğimiz tecrübeler, iş hayatımızda olumlu edinimler kazanmamıza sebep oluyor. Bundan dolayı da TÜGİK İş Zirvesi'ni önemseyen bir yapıya sahibiz. Türkiye'nin dört bir yanındaki derneklerimizin üyelerinin katılımı ile gerçekleşen toplantının üyelerimiz açısından oldukça verimli geçtiğini düşünüyorum. Sakarya en çok katılım gerçekleştiren illerden birisiydi. Bu durumda ayrıca bizleri mutlu etti. TÜGİK Genel Başkanımız Erkan Güral’a başarılı organizasyon için ayrıca teşekkür ederiz. Her zaman yanında ve destekçisi olmaya devam edeceğiz" dedi.