Sakarya Halk Sağlığı Müdürü Dr. Aydın Erdoğan Adapazarı İlçesine bağlı Korucuk Bölgesi’nde yapımına başlanan Vakıf ASM’nin inşaatının uzaması sebebiyle, inşaatın tamamlanıncaya kadar geçici olarak başka bir alanda hizmet vereceğini belirtti. Erdoğan ayrıca Korucuk Bölgesinde açılacak olan Vakıf Aile Sağlığı Merkezi’ne bir adet aile hekimi ataması için başvuruların 5 Kasım tarihinde başlayacağını ve 7 Kasım tarihinde sona ereceğini belirtti.

Vakıf Aile Sağlık Merkezi olarak Korucuk Bölgesi Sosyal Konutları içindeki (Vakıfkent), Sosyal Tesisleri binasında yer tahsisi yapıldı. Sakarya Halk Sağlığı Müdürü Dr. Aydın Erdoğan, buradaki inşaatın henüz tamamlanmadığını ve inşaatın tamamlanma sürecinin daha da uzaması ihtimalinin olması sebebiyle bahse konu inşaat tamamlanıncaya kadar Vakıf ASM’nin Sosyal konutlar Bölgesindeki 17. Blok alt katında mevcut olan ve yönetim odası olarak kullanılan alanda hizmet vereceğini belirtti.

Sosyal Tesis inşaatı tamamlandığında ASM’nin kalıcı binasına taşınacağını kaydeden Erdoğan, Aile Hekimliğine müracaatların 05 11 2012 tarihinde başlayacağını ve 07 11 2012 tarihi mesai bitimine kadar kabul edileceğini belirtti.

Erdoğan yerleştirme işleminin 9 Kasım Cuma günü saat 16.00’da Sakarya Halk Sağlığı Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda gerçekleştirileceğini kaydetti. Yerleştirmesi yapılan Aile Hekiminin 1 Aralık tarihinde sözleşme imzalayacağı ve aynı gün işbaşı yapacağı öğrenilirken, Vakıf ASM’nin yaklaşık bin kişiye hizmet vereceği bildirildi.