Taraklı ilçesinde tavuk üreticiliği yapan Özkan Sarı isimli vatandaş, yol kenarında titreyen yavru bir köpek gördü. Donmak üzere olan köpeği gören vatandaş ısınması için hemen kucağına aldı. O esnada bölgeden geçen ve durumu gören polis ekipleri, donmak üzere olan köpeği polis aracına aldı. Polis aracının kaloriferinde köpeği ısıtan polis ekiplerinin hareketi vatandaşlarca takdir topladı.

Titreyen köpeği hemen arabaya götürdüler
Taraklı’da tavuk üreticiliği yapan Özkan Sarı,
“Köpek titriyordu yolda gördüm. Donmak üzereydi, kucağıma aldım. Tam o arada da Taraklı İlçe Emniyet’in ekipleri geçiyordu. Hemen durdular ve baktılar köpek titriyor. Köpeği arabaya götürdüler. Duyarlı oldukları için onlara çok teşekkür ediyorum” dedi.

Vali Kaldırım’da sosyal medya hesabından paylaştı
Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, yaşanan olayın görüntüsünü sosyal medya hesabından paylaştı. Vali Kaldırım paylaşımında,
“Can dostlarımızın yoğun kar yağışı ve soğuklardan etkilenmemesi için bütün ekiplerimiz seferber durumda. Onların merhametimize ve sevgimize en çok ihtiyaç duyduğu bu günlerde sokaklarda bulunan can dostlarımızı korumayı ve beslemeyi ihmal etmeyelim” ifadelerine yer verdi.